Links

 

Als Muziek op Schoot-docent werk je vaak op een eilandje. Voor je inspiratie, het krijgen van nieuwe ideeën en uitwisselen van ervaringen zijn er diverse mogelijkheden. Hierdoor blijven we ons ontwikkelen binnen het vakgebied van muziek educatie aan jonge kinderen.

 

 

GroenekruisService biedt u een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van wonen, zorg en welzijn, waarmee het leven thuis vergemakkelijkt wordt.

 

 

Bertha is weerbaarheid coach voor zowel kinderen als ouderen. Ze geeft al meer dan 10 jaar weerbaarheids- trainingen en heeft al honderden kinderen mogen helpen.

 

 

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Maastricht is er voor iedereen met vragen over opvoeden en opgroeien. In onze inlooppunten in de stad zijn open spreekuren waar je terecht kunt voor informatiefolders of een adviesgesprek. Ook ben je welkom bij een van onze activiteiten.

 

 

Deze site is een initiatief van de Kerngroep Sherborne Nederland die bestaat uit; Ine Tielgroenestege, Ellen van de Gruiter, Nici Ummels en Wil Moonen.

 

 

Rots & Water, een psychofysieke training voor jongens en meisjes voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, jeugdhulpverlening, jeugddetentie en GGZ. Rots & Water is een puur Nederlands programma, ontwikkeld door Freerk Ykema, dat momenteel wereldwijd wordt ingezet in de begeleiding van jongens en meisjes

 

 

De OVMEgroep - onderzoek voorschoolse muziek educatie - heeft als doel de kennis omtrent de muzikale ontwikkeling van jonge kinderen te bevorderen.

 

De Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Kindertherapie (NVPMKT) is een landelijke beroepsvereniging voor psychomotorisch kindertherapeuten. De vereniging is in 1993 opgericht. De vereniging voert een kwaliteitsbeleid en wil bevorderen dat de beroepsgroep zich verder ontwikkelt en verdiept.

Welkom
Welkom.
Kindertherapie.
Begeleiding.
Educatie.
Contact.
Downloads.
Links.